Over ons

Wij zijn de beste callcenterservice voor uw bedrijf

Plus Sales Groep is een jong & dynamisch team van klantcontact specialisten, trainers en managers opgericht in 2017. Met een jaarlijks groeiend aantal vestigingen door heel Turkije is Plus Sales Groep de marktleider in off-shore klantcontact diensten. Onze klanten bestaan o.a. uit de grootste A merken in diverse markten als energieleveranciers, telecomaanbieders, b2b dienstverleners en retail leveranciers. Door te werken met selecte teams op off-shore locaties maken wij het mogelijk voor onze partners om campagnes op te zetten voor tarieven die anders niet te realiseren zijn. Zo heeft u een volledige callcenter tot uw beschikking voor al uw diensten, zonder de hoge opstart- en arbeidskosten geassocieerd met opzetten van een in-house klantcontact team.

call-center-1.jpg

Wat bieden wij onze opdrachtgevers?

Uitzonderlijke expertise in klantcontact

Door te werken met ervaren klantcontact specialisten weet Plus Sales Groep de uitstekende kwaliteit van haar diensten ten alle tijde te waarborgen voor haar opdrachtgevers.

Slimme software voor optimale productiviteit

Door te werken met de laatste technologie in VOIP telefonie optimaliseren wij de productiviteit van ons proces. Onze opdrachtgevers zien dit terug in de ROI van onze campagnes.

Off-shore tarieven

Door te werken met selecte teams op off-shore locaties maken wij het mogelijk voor onze partners om campagnes op te zetten voor tarieven die anders niet te realiseren zijn.

Missie & Visie

Plus Sales Groep streeft ernaar om zo veel mogelijk MKB’ers van dienst te zijn als all-round oplossingspartner in klantcontact activiteiten. Door de hoge investeringskosten geassocieerd met het starten van een in-house klantcontact afdeling kiezen veel MKB’ers ervoor om de klantcontact activiteiten zelf uit te voeren. Dit gaat in de meeste gevallen ten koste van de servicekwaliteit en productiviteit van de onderneming. Door te werken met off-shore teams van klantcontact specialisten wilt Plus Sales Groep het toegankelijker maken voor MKB’ers om professionele klantcontact diensten te delegeren voor een betaalbaar tarief. 

Vergeet niet te solliciteren en jou plaats bij Plus Sales Groep familie in te nemen! Je kan mailen naar. U kunt ook een van onze nummers bellen om direct contact te hebben met

Menu

Werkuren